Film

HOMODAGER MED HOMOFILMER: SIRI LINDSTAD SER PÅ FILM

SIRI SER PÅ LESBEFILM
Lesbisk film kan være så mangt, og i anledning Homodagene skal vi se på lesbisk film gjennom tidene! Og hvem er vel bedre til å tiltro oppgaven med å se seg gjennom timevis av film med et skeivt feministisk blikk enn Siri Lindstad - som har fylt L-ordet med mening og er cand.L-word? Siri har fått frie tøyler til å sette sammen et illustrert foredrag, med klipp fra viktige og mindre viktige lesbefilmer, for å prøve å se sammenhenger og trender, og kommentere det hele slik at vi andre både underholdes og opplyses!

Siri Lindstad er journalist med kjønn- og seksualpolitikk som fagfelt, og med en forkjærlighet for alt som er lesbisk. Tidligere i høst utkom hun derfor med boken "Å fylle L-ordet med mening", en bok om lesbisk identitet.

Homodagene/red.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.