Konsert

BAJAZZ PÅ NATTJAZZ: MINITRIO

Stor musikk frå liten trio

GURO SKUMSNES MOE bass, vokal / HÅVARD SKASET gitar / HENNING STRANDEN vokal

Der Minitrio er skjer det alltid mykje rart. Forrige gong dei besøkte Bergen mista dei tonane sine. Denne gongen har dei sørga for å ta med mange ekstra i tilfelle. Små og store vil i alle fall få ein konsert av det heilt uforgløymelege slaget.

Minitrio består av to lystige herremenn og ei like så lystig dame og ingen av dei vil bli vaksne. Dei har sidan dei møttest på Musikkonservatoriet i Kristiansand i 2003 spelt konsertar for born og unge over heile landet. Nokon gonger speler dei fine songer, andre gonger rare og morosame, og nokon songer kjem berre heilt av seg sjølv

Døene åpner kl. 12:30. Konserten starter kl. 13:00.

Billett kr. 65. Selges i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.
Eller kjøp dem hos f.eks. Apollon platebutikk i Nygårdsgaten.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.