Konsert

BAJAZZ PÅ NATTJAZZ: DOBBELTKONSERT MED CRAB IS CRAP + JENS BRUN & DE HATTMAKERS

Søndag 29 mai blir det Bajazz med rytmekongen og kjeksmaskinen Jens Brun (Mads Bervens alias James Brown) og Crab is Crap

I dag blir det dobbelkonsert med CRAB IS CRAP og JENS BRUN & DE HATTMAKERS!

FØRSTE PULJE: Dørene åpner kl 11:30. Første konsert starter kl 12:00 i Sardinen med Crab is Crap, andre konsert starter i Røkeriet kl 13:00 med Jens Brun.

ANDRE PULJE: Dørene åpner kl. 12:30. Første konsert starter kl 13:00 i Røkeriet med Jens Brun, andre konsert starter i Sardinen kl 14:00 med Crab is Crap.

CRAB IS CRAP MED HÅKON KORNSTAD
ØYVIND SKARBØ trommer / ØYVIND HEGG-LUNDE meir trommer / HÅKON KORNSTAD saksofon, trommer og andre skalldyr

Crab is Crap var opprinnelig tufta på idéen om at det kanskje kunne lagast fin musikk med kun to trommesett. Resultatet blei veldig varierande; stygt, sangbart, dronete, eksperimentelt, dansbart og det meste den musikalske uttrykkspaletten har å by på. Namnet er henta frå ei gambisk husmor som høglytt proklamerte at krabber, det var noko drit. Bandet består av Øyvind mørk og Øyvind lys, folkeregistrerte som Øyvind Skarbø og Øyvind Hegg-Lunde, lettast adskilt gjennom fargen på hårmanken. Begge er kjende frå ei rekkje konstellasjonar innanfor det improviserte landskapet, med utgangspunkt i at alt kan skje, og der normer og reglar vert høfleg og respektfullt oppheva. For anledninga er Håkon Kornstad med, føregangsfigur i norsk jazz, og ein musiker med internasjonale merittar. Han har dei siste ti åra (minst) vist at det framleis er mogleg å vere ein høgst personleg og original saksofonist.

JENS BRUN & DE HATTMAKERS
MADS BERVEN gitar / KAI TAULE bass, vokal / TORE LJØKELSØY trommer

- Jeg er en kjeksmaskin - James Brown på norsk!

Jens Brun digger James Brown, syng på norsk, har ei heilt ny veske og får sjølv eit dovent dovendyr til å dansa. På scena finn du Kai Taule, ein av dei mest spretne bassistane på Vestlandet, kjent mellom anna frå Chickendales og bandet til Marit Voldsæter. Mads Berven er også scena, han er ein pratesjuk jazzgitarist. Tore Ljøkelsøy er ein funky slagverkar. Saman får dei publikum til å dansa og spretta og kjenna seg bra med sjel og funk, fullstendig ute av syne.


Billetter selges i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre. Eller kjøp dem hos f.eks. Apollon platebutikk i Nygårdsgaten.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.