Konsert

PUBKVELD MED NORDLANDSKORET I BERGEN

Arrangøren skriver:

Nordlandskoret i Bergen arragerer pubkveld på Sardinen USF.

Nordlandskoret i Bergen er et mannskor og har 28 aktive sangere med
tilknytning til Nord-norge.

Etter en høst og vinter med julekonserter og nyttårskonsert er vi nå klare for å slippe oss løs på Sardinen USF med typisk "pubsang" - lett underholdning med evergreens, drikkeviser, shantys, popmelodier mm. Vi har med oss gjestekorene Sangforeningen Forum (mannskor) og Tertnes Sangforening (blandakor).

Vi gleder oss og vi vil gjerne glede deg - velkommen til en underholdende
pubkveld med oss!

Arrangør: Nordlandskoret i Bergen
Dato: 06/05/2011
Klokkeslett: kl 20:00
Sted: Sardinen USF
Pris: 100 (billetter selges i døren)
Aldersgrense: 18 år

Se også korets internettside www.nordlandskoret.no

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.