Konsert

YOUNGBLOOD BRASS BAND

Glem noter, dirigent og NM i brass. Ett av verdens råeste brass-ensembler kommer til Bergen 8. april! Hip-hop, jazz og punk i en forrykende brassmix!

Stageway inviterer til en konsert med progressiv akustisk musikk av verdensklasse. Det 9 mann sterke bandet er satt sammen av musikere fra hele USA. Bandet har vakt oppmerksomhet med sin blanding av funky blås, tøffe beats, poetiske ambisjoner og hip hop-virkemidler.

Dette bandet henter inspirasjon fra tradisjonell brassband-sound fra New Orleans og mikser med jazz, improvisasjon, punkattitude og hip-hop. De fokuserer på tett ensemblespilling og skyver grensene for brassband musikk langt utover i andre stilarter. Det er derfor helt naturlig at de backer rapperen Skogen på scenen. De mener selv at det ikke er mulig å kategorisere musikken de spiller, og har funnet opp sin egen merkelapp: riot jazz.

Hør Youngblood Brassband på Myspace her

Youngblood Brassband webside her

Facebook arrangement her

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.