Konsert

NATTJAZZ: OF MONTREAL + GRIEGAKADEMIETS EKSAMENSKONSERTER

Flere artister kommer

OF MONTREAL
Musikalsk råkjøring frå hyperkreative noregsvener.

Det er bortimot umogleg å halda følgje med eit band som vil utforska det meste av musikken, enten det psykedelisk flørting med Queen, snev av St. Etienne eller elskovsmanifest kåtare enn Prince. Om dei i starten var opphengt i 60-talet, er dei no gått i ei meir elektronisk retning. Den kreative kloa er minst like skarp som før, med både funken og dansbarheten i god behald, samstundes som Kevin Barnes og kumpanane likevel læt organisk. of Montreal er morsom, catchy, vakker og rufsete galskap satt i system. For tida er dei i flørt med våre eigne Casiokids og dei har nettopp sloppe ein split-single saman.

www.ofmontreal.net

.......................

GRIEGAKADEMIETS EKSAMENSKONSERTER
Se også www.nattjazz.no for arrangementsinformasjon og billettpriser.
Kontakt Nattjazz for eventuelle spørsmål om arrangementet.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.