Film

FILM: PUSKAS HUNGARY, Tamas Almasi 2010

Før Frenenc Puskás går i glemmeboka kommer denne herlige filmen om ham. En film som fascinerer like mye det publikummet som hater sport som det som elsker det. Det eventyrlige mennesket Puskás var mye mer enn en ungarsk idrettsstjerne i 1950-årene. Enver som har befattet seg med fotball og fotballens historie kan ikke unngå å kjenne til navnet hans. Puskás var sammen med Pelé og Diego Maradona det 20. århundredes store fotballnavn og store målskårere. Han var forgudet i Ungarn, Spania, Hellas og Australia fordi han løftet disse landene inn blant toppnasjonene innen fotball. Ikke bare trakterte han fotballen bedre enn de fleste, men også sine medmennesker.

red.

Regi: Tamàs Almàsi, Ungarn, 2010. . Foto: László Dés. Musikk: Zsolt Tóth. Medv: József Gyabronka, Nándorné Bányai, Franz Beckenbauer, Alex Ferguson m.fl. Ungarsk og engelsk tale, engelske undertekster, 1t 56min.

Les om Eurodok her
Billett kr 80.
Medlemsbillett kr 40.
Medlemskap kr 100.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.