Film

FILM: EURO-DOK: MUTANTES, Virginie Despentes 2009

Mange husker sikkert Virginie Despentes som regissøren av den kontroversielle Baise-moi, og Mutantes viser med all tydelighet at hun ikke har mistet noen av de skarpe kantene. Gjennom flere år har Despentes reist rundt og intervjuet pro-sex feminister, for å dokumentere fremveksten av en bevegelse som ønsker å la kvinner ta over kontrollen over sin egen kropp og seksualitet. Vi møter prostituerte, akademikere, sex-film-stjerner (og regissører/produsenter), musikere og performance-artister av det mer ekshibisjonistiske slaget. Felles for alle er at de jobber for å fravriste patriarkatet eneretten på hvordan sex fremstilles.

Mutantes. Regi: Virginie Despentes, Frankrike, 2009. . Foto: Valérie Bardin, Jérôme Rageys. Musikk: Varou Jan. Medv: Norma Jean Almodovar, Maria Beatty, Lynne Breedlove, Lydia Lunch m.fl. Engelsk tale, 1t 31min.

Les om Eurodok her

Billett kr 80.
Medlemsbillett kr 40.
Medlemskap kr 100.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.