Konsert

BERGENFEST: THE FIX MED 12 BAND OG ARTISTER

Dette blir garantert en mangesidig musikalsk opplevelse. Musikk du ønsker du hadde hørt før, musikk du vet er bra, musikk for dansefot og musikk for hodet og alle sanser.

The Fix er vårens største arrangement for elektronisk og alternativ klubbmusikk i Bergen. Dette monsteret av en aften gir deg musikk fra flere scener helt fra tidlig kveld til sein natt. Du kan fritt velge mellom å danse, bare lytte, eller kanskje klø deg i skjegget mens du nikker anerkjennende til det som tilbys. Konsertene på USF denne kvelden inngår i Bergenfest sitt "Dagspass" for 30. april. Billetten gir inngang på flere konsertsteder i byen. På USF spiller 14 band og artister på tre scener, under samme tak. Vi snakker festivalstemning!

Dørene åpner kl. 20:00.
Aldersgrense 18 år.

RØKERIET USF:
HARRYS GYM
MARINA & THE DIAMONDS
WILD BEASTS
YOUNG DREAMS


SARDINEN USF:
JESSICA SIX
WOLFRAM AMADEUS
MIDNIGHT MAGIC
THE GLUE

STUDIO USF:
GOLD PANDA
MOUNT KIMBIE
PVT

TIED EYE

VISNINGSROMMET USF:
AEROPLANE
CHAD VALLEY
DJ'S

Les om alle artistene på Bergenlive sine nettsider.

LES OM ALDERSGRENSER HER.

LES OM BILLETTSALG HER.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.