Teater

BERGEN KULTURSKOLES TEATERFESTIVAL MED BARN OG UNGE: ANNE FRANKS DAGBOK - SKOLEFORESTILLING

Anne Franks dagbok
Tekst: Frances Goodrich og Albert Hackett
Teatergruppe: Nordnes ungdomsteatergruppe, Cast I
Teaterlærer: Sissel Ruste. Varighet ca.: 1 time 45 min.
Aldersgrense: 10 år.

Anne Franks dagbok er en forestilling som bygger på den sanne historien om den 13 år gamle tysk-jødiske jenten Annelies Marie Frank. Hun gjemte seg på et loft sammen med sin familie og familiens fire venner. Dette skjedde i Amsterdam under den andre verdenskrig og Tysklands okkupasjon av Nederland. I denne perioden skrev Anne Frank en dag- bok, som i etterkrigshistorien har blitt verdenskjent og oversatt til mer enn 55 språk. En sterk historie, som bør leve videre i generasjoner.

SKOLEFORESTILLING.

 Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.