Konsert

BAJAZZ: OFFISIELL FESTIVALÅPNING + DATROCK MED BESTILLINGSVERK FOR BARN M.M.

Bajazzfestivalen smugstartet med en paneldebatt for voksne i går, men idag kommer det som er gøyt: MUSIKKEN! Datarock, barnedisco, improvisasjonsmusikk og Rocke-boken med Mads Berven og Orgel-Norvald

Offisiell åpning av festivalen skjer i Røkeriet på USF kl. 12:30. Rett etterpå er DATAROCK første band ut med et rykende ferskt bestillingsverk til Bajazzfestivalen. Her får man servert en litt annerledes versjon av bandet - barnevennlig, jazza og multimedialt med en haug gjesteartister og en drøy time med flunka nytt låtmateriale. Men blir det dans og røde treningsdresser? Selvsagt!

Fredrik Saroea – Gitar og vokal
Tarjei Strøm – Trommer
Thomas Larssen – Bass
Kjetil Møster - Saxofon

Kl. 14:00
NORVALDS ORGELOKTAN
Norvald Dahl styrer det hele fra sitt hus-orgel , og får alltid hjelp av Tromme-Nils som klasker og slår på trommer og andre merkelige gjenstander. Når de drar i gang røsker det godt i både vegger og tak. Nå har de fått med seg en gitarist. Selveste Multi-Mads! Med Mads på laget, lover Norvalds Orgel-Oktan en konsert med jazz, rock, trøkk og gass, med fine melodier og tekster på norsk! Og ungene får lov og synge med! Musikken passer for både småtass, midtimellom og gammelkrok. Det er alltid god gass med full tank og høy oktan på hver konsert med Norvalds Orgel-Oktan!

Norvald Dahl - Tangenter
Mads Berven - Gitar
Frank Jacobsen - Trommer

Kl. 14:00
BARNEDISKO MED DJ BUD LEE & DJ FUNKCOOL

Kl. 15:00
TANZMACHERKrachmacher (tysk for bråkmakere) er et band basert i Bergen, bestående av tre av de viktigste unge eksponentene for eksperimentell musikk i området. Musikken deres innehar en fengende eklektisisme med  inspirasjoner fra Amerikas østkyst, Afrikas vestkyst, Tysklands undergrunn og Norges fjelltopper.
I Tanzmacher har de invitert med seg tre dansere fra bergensområdet til en lekende improvisasjonskonsert, hvor også barna blir involvert. Om det blir
"Barna i bråkmakergata" får vise seg - det blir i alle fall dansbart og gøy på en ukonvensjonell måte!

Musikere:
Eva Pfitzenmaier - sang/keyboard
Stephan Meidell - gitar/elektronikk
Øyvind Hegg-Lunde - trommer

Dansere:
Karen Eide Bøen
Marit Loe Bjørnstad
Hanne Kornberg

Hele dagen:
AL-KHOWARIZMIS MEKANISKE MINIORKESTER
Christian Bloms mekaniske miniorkester bærer den persiske matematikeren al-Khowarizmis navn. En omskrevet variant av navnet hans er blitt til ordet algoritme, som i matematikken betyr formel eller framgangsmåte. al-Khowarizmis mekaniske orkester består av klokker, strenger og blåsere. Disse styres av små motorer som igjen får sine signaler fra en mikrokontroller og en datamaskin. I datamaskinen ligger algoritmen, der musikken tar form. Algoritmene lager musikken i sanntid og komponisten er her en tilrettelegger, en som staker ut mulige veier å gå. En særdeles spennende installasjon for store og små.

Hele dagen:
COMPUTERMUZIC 4 KIDS
Marieke Verbiesen har laget en interaktiv elektronisk musikkinstallasjon for barn og unge som inviterer til å utforske historien og lydene til klassiske spillmaskiner. Installasjonens hovedfokus er lyden som kan produseres med spillmaskiner, og å gi unge muligheten til å lage musikk med den.
Gøy for liten - gøy for stor!

Kafé Kippers har åpent og tilbyr god mat og drikke til alle.
Husk at det er ikke så mange parkeringsplasser på USF. Parkér heller i Klostergarasjen og benytt anledningen til å spasere gjennom smitt og smau ut til USF.

BILLETTPRISER:
Kr. 200 for festivalpass, begge dager
kr. 150 for lørdag
Kr. 100 for søndag

Barn under 2 år gratis

Kjøp billetter på forsalg hos Billettservice.no eller gå innom Narvesen, Apollon platebutikk ellen et postkontor og kjøp der.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.