Kunst

UTSTILLINGSÅPNING: INGA BLIX - THE MATERIALITY

Ny utstilling åpner i Visningsrommet USF 11. februar. Inga Blix er billedkunstner og arbeider med tekstil. Utstillingen vises til 20. mars.


Inga Blix jobber språklig og konseptuelt med tekstil som materielt utgangspunkt. Hennes tepper er formmessige eksperimenter som på samme tid er konseptuelt stramme og visuelt komplekse. Blix' nyere arbeider befinner seg forlengelsen av et konstruktivistisk formspråk hvor språket og bokstavene danner komplekse språklig-visuelle utsagn. Blix jobber med innfarget ull i en applikasjonsteknikk hvor bildeelementene sys sammen for hånd.
Inga Blix, født 1956, bor og arbeider på Hamar. Hun har sin kunstutdannelse fra Kunsthøgskolen i Bergen, diplom tekstil i 1983 og fra California College of Arts and Crafts i 1982. Hun har stilt ut arbeidene sine i inn og utland. Hun har også laget flere utsmykkinger, og er innkjøpt av bl.a. Norsk kulturråd.

Se også Inga Blix' nettside her.

http://ingablix.com/

Åpningstider i Visningsrommet USF er
tirsdag kl. 12 - 16
onsdag - fredag kl. 17 - 21
lørdag og søndag kl. 12 - 16

Gratis adgang

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.