Konsert

VANNSPEIL - ELINE SUNDAL

Arrangører skriver:

CElista Productions presenterer en solo forestilling med Eline Sundal.

Gjennom samtidsmusikalske verk for solo cello og dikt av poeten Claude de Burine blir forestillingen "VANNSPEIL" skapt. I et magisk scenerom formidles tekst og musikk og smeltes sammen til EN fortelling.

Eline Sundal arbeider som frilansmusiker og cellist med virke både nasjonalt og internasjonalt. Hun har sin utdannelse fra Guildhall School of music and drama hvor hun fullførte sin studier i 2004.
"VANNSPEIL" er hennes andre større soloproduksjon med innovative løsninger for et scenekunstuttrykk i grenselandet mellom performance og konsert. Gjennom et samtidsmusikalsk repertoar for solo cello samt ulike tekster fra poeten Claude de Burine og egne tekster, skapes magiske øyeblikk. Med seg på laget har hun scenograf og teknisk ansvarlig Hilde Angel Danielsen, Katrine Meisfjord er kostymeansvarlig og Asbjørn Sundal er lydansvarlig.

Billetter kr. 100 selges ved inngangen.
 


STØTTET AV : Bergen kommune

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.