Konsert

PETE DOHERTY

Peter Doherty er kanskje mest kjent som frontigur, gitarist og låtskriver i det suksessfulle bandet The Libertines, og etter dette som frontfigur i bandet Babyshambles. Men i tillegg til dette har Peter Doherty en høyst oppegående solokarriere. 30 mars spiller han på USF!

Doherty har i flere perioder turnert med soloprosjektet sitt, og mottatt strålende kritikker for disse konsertene. Sist han besøkte Norge var i anledning et fullt Rockefeller i Oslo!

Nå får endelig Bergenspublikummet anledning til å se og høre denne karismatiske singer-songwriteren, poeten, vokalisten og rockeren!

 

Billetter i salg på Billettservice.no og på alle Billettservice sine utsalgssteder, f.eks. Apollon platebutikk i Nygårdsgaten, Narvesen, Seven Eleven og postkontorene.

Bruk lenken til venstre for forhåndskjøp av billetter.

Alle spørsmål om konserten rettes til arrangør Stageway tlf. 98 28 51 04.


 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.