Foredrag

LYTTEKURS: KETIL HVOSLEF OM KETIL HVOSLEFS MUSIKK

BFO fremfører Hvoslefs komposisjon "Ein Traumspiel" i Grieghallen. Noen dager før, 11. april i Sardinen USF, vil komponisten selv holde et foredrag om sin musikk og stykket spesielt.

Det er ikke ofte BFO fremfører musikk av komponister fra Bergen. Men denne våren er Ketil Hvoslefs "Ein Traumspiel" på programmet, et drømmespill inspirert av August Strindbergs drama med samme navn.
Stykket ble bestilt av- og urfremført i 2009 av NDR Radiophilharmonie i Hannover under ledelse av Eivind Gullberg Jensen. Han dirigerer også konserten i Grieghallen, det stykket blir fremført den 18 april.

På lyttekurset får du treffe komponisten selv som  formidler og forteller om sin musikk.

Arrangør av kurset er Hordaland Musikkråd. Målet med lyttekursene er å formidle kunnskap om klassisk musikk, slik at lytterens forståelse av verket forsterker lytteopplevelsen.

Lyttekurs mandag 11. april kl. 18:30 - 21:00. Sted: Sardinen USF.
Konsert torsdag 15. april kl. 19:30. Sted: Grieghallen.

Pris kr. 400, inkluderer kurs på USF og konserten i Grieghallen.

Kontakt Hordaland Musikkråd, tlf. 55 55 76 80 eller på epost til hordaland@musikk.no.

Hordaland Musikkråd nettsider.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.