Konsert

JAZZOUT: DONKEY MONKEY

To svært sjølvstendige og kreative sjeler kjem saman i denne duoen med den franske pianisten Eva Risser og japansk slagverkar Yuko Oshima.
Donkey Monkey er uforutsigbar, gjer ugagn og gjer sitt beste for å undergrava jazzkonvensjoner. Bandet kan vel så gjerne bryta ut i song som å spela ragtime eller store beats frå den japanske rockescena. Saman skapar dei eit unikt konsept som passer ei uvanleg besetning med virtous humor og funky kollisjoner mellom musikktradisjonar.

Eva Risser flygel, preparert piano
Yuko Oshima - trommer, perc

DØRENE ÅPNER KL. 20:00. KONSERTSTART KL. 21:00.
GRATIS ADGANG.

http://umlautrecords.com/group/donkeymonkey

http://www.myspace.com/donkeymonkeyduo


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.