Konsert

JAZZKLUBB: THE CORE

Bergen Jazzforum presenterer The Core på jazzklubben fredag 4. februar. The Core er ganske enkelt eit av Noregs mest energiske jazzband, forankra i akustisk, modal jazz frå 60-talet, pimpa med meir moderne groover frå funk, rock og indisk musikk. Musikken er sjenerøs, raus og melodisk, og tar lyttaren med på ei høgoktans energiutladning. Musikarane er mellom dei fremste både nasjonalt og internasjonalt, og har forutan eigne prosjekt bakgrunn frå mellom anna Trondheim Jazzorkester. I 2007 ga dei ut plata "Meditations on Coltrane" i samarbeid med Bergen Big Band.

The Core er ganske enkelt eit av Noregs mest energiske jazzband, forankra i akustisk, modal jazz frå 60-talet, pimpa med meir moderne groover frå funk, rock og indisk musikk. Musikken er sjenerøs, raus og melodisk, og tar
lyttaren med på ei høgoktans energiutladning. Musikarane er mellom dei fremste både nasjonalt og internasjonalt, og har forutan eigne prosjekt bakgrunn frå mellom anna Trondheim Jazzorkester. I 2007 ga dei ut plata
"Meditations on Coltrane" i samarbeid med Bergen Big Band.

Jørgen Mathisen - sax, klarinett
Kjetil Møster - sax
Erlend Slettevoll - flygel
Steinar Raknes - bass
Espen Aalberg - trommer

The Core på Myspace her 

The Core nettsted her


 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.