Teater

BIT TEATERGARASJEN: IMPURE COMPANY HOOMAN SHARIFI - TO BE, MEANS TO RESIST, RESIST WHAT YOU ARE NOT

Info fra BIT Teatergarasjens nettsider:

Denne forestillingen er enkel og jordnær. Denne forestillingen er direkte og full av feller. Denne forestillingen prøver igjen og igjen og igjen og prøver og prøver.

Hooman Sharifi inviterer publikum til å sitte rundt, til å være med på en reise full av klisjeer hvor fysisk språk oversettes til kjærlighet, døden og politikk.

"Transparent, naken, sårbar og tilgjengelig. Vi balanserer på en hårsbredd. Det kommer til å rocke, vi kommer til å falle, vi kommer til å reise oss opp, vi kommer til å grine, vi kommer til å le og synge. Vi kommer til å bevege deg. Kroppen smuldres vekk, ingen kropp, ingen identitet bare kjøtt, blod, bein, nerver og organer. Vi kommer til å bevege dere. Velkommen inn" (Hooman Sharifi)

Hooman Sharifis kompromissløse forhold til egen kunst, og kunstformens iboende instrumentelle kraft til å påvirke, har plassert ham markant på kartet i en europeisk scenekunstsammenheng. Han har gitt oss en rekke sterke forestillinger og har beveget publikum og kritikere i en årrekke. Han har blitt oppfattet som kontroversiell og er kjent for å være en aktuell og sterkt politisk engasjert kunstner som river opp i rigid forståelse og flytter det vi oppfatter som fjerne problemstillinger ubehagelig nært inn til hver og en av oss.

Det er nå hele 10 år siden impure company og Hooman Sharifi startet sin karriere i Bergen hos BIT Teatergarasjen. Det er på tide å starte igjen.

Varighet: 50 minutter

Koreografi, regi og lys: Hooman Sharifi | Av og med: Rikke Baewert, Matthew William Smith, Loan Ha, Martin Lervik og Peder Horgen | Kunstnerisk koordinator: Valerie Lanciaux | Co-produsert av: BIT TeatergarasjenTilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.