Konsert

BIGBANG (UTSOLGT)

KONSERTEN ER UTSOLGT: Bigbang returnerer til Bergen og USF etter den utsolgte ønskekonserten i Røkeriet før jul. Denne gangen, 23. mars, har med låtene fra den nye platen på settlisten.

NB: 18 års aldergrense. Kontakt arrangør Bergen Live for vergeordning for personer under 18 år. Tlf. 55 21 50 60 / post@bergenlive.no
Informasjon om vergeordningen på Bergen Live sine nettsider her.

Dørene åpner kl. 20:00.
Supportband Quavila ca kl. 21:00.
Bigbang ca kl. 22:00.

NB: Det er solgt svært mange billetter. Unngå kø for å komme inn - kom tidlig.Arrangør Bergen Live skriver:
I slutten av februar slipper Bigbang sitt åttende studioalbum "Epic Scrap Metal". Onsdag 23. mars står et av landets største rockeband på scenen igjen i Bergen, på USF Verftet, som ledd i en stor Norgesturné i etterkant av albumutgivelsen.

Tittelen på det kommende albumet til Bigbang dukket opp for vokalist og låtskriver Øystein Greni da han passerte en gjenbrukstasjon i Los Angeles hvor han har bodd de siste årene, som heter "Star Scrap Metal".

- Det er jo dette vi driver med, bruker gamle elementer og lager noe nytt, sier han.

Grenis studio i LA er bygget opp av gjenbrukte planker. Opptaksutstyret og bilene hans er også valgt ut ifra en grunntanke om at gjenstander har sjel, og med riktig vedlikehold kan vare evig.

- Jeg liker vedlikehold og idéen om å bygge noe nytt med gamle deler som har en historie, men som av andre blir betraktet som skrap. Kanskje er epic scrap metal vår musikksjanger?

Som et annet eksempel viser Greni til Watts Towers i California, som er kunstferdige tårn bygget opp av gammelt skrapmetall og glasskår, senere dekorert med gjenstander funnet på gata og i skrothauger. Tårnene står i dag som et høyreist symbol på LA; byen hvor de færreste vokser opp med de beste utgangspunkter, men byen hvor alle likevel drømmer - og til tross for motgang fortsetter å være kreative.

For Bigbang har idéen om vedlikehold og resirkulering blitt et bilde på å trosse motgang, gjøre det beste ut av sin situasjon og sine omgivelser, og viktigst av alt: aldri slutte å drømme.

- Noe episk er sagnaktig og kanskje bare halvhistorisk korrekt, men også legendarisk rått, om enn kun for en god fortellings del, understreker Greni.

Epic Scrap Metal er i salg 28. februar 2011.

Billetter i salg via Billettservice sine utsalgssteder, f.eks. Apollon Platebutikk i Nygårdsgaten, og på internett. Bruk lenken til venstre.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.