Konsert

SHONTELLE

R'n B sangeren fra Barbados på ekslusiv turné i Skandinavia. Bergen Live har hentet henne hit til byen. 10 februar blir det elegant rythm'n blues fra scenen på USF.

Hun er fra Barbados og ble oppdaget av de samme som gjorde venninnen Rihanna til superstjerne. Shontelle er signert av Universal Music og gis ut på den klassiske R&B-labelen Motown. Det er mange som gjør alt som står i deres makt for at Shontelle skal bli "den nye Rihanna"... Selv liker hun ikke sammenligningen, men det er ikke til å unngå at så skjer...

Shontelle har gitt ut to album så langt, "Shontelligence" (2008) og "No Gravity" (2010).

Første bekjentskap med Shontelle var den utrolig fengende låta "T-Shirt", som senere ble remixet av The Dream. Shontelle har fått smaken på suksess gjennom singelen "Impossible" som fikk seks uker på VG-listen i Norge høsten 2010 samt med Akon-duetten "Stuck With Each Other" fra filmen "Confessions of A Shopaholic".

I tillegg til "Impossible" har også andresingelen "Perfect Nightmare" fra albumet "No Gravity" markert seg på hitlistene i USA og England samt fått god respons og høy rotasjon på flere norske radiostasjoner. Videoen til "Perfect Nightmare" er regissert av Collin Tilley, som også har stjerneskuddet Justin Bieber på klientlisten.

Singelen "Impossible" er forøvrig skrevet av norske Ina Wroldsen og har allerede solgt til platina i USA, hvilket betyr et salg som overstiger én million eksemplarer av denne ene låten!

Hun var support på Beyoncé's "I Am ... Tour" i 2009 både i USA og England.

I februar gjør Shontelle en eksklusiv turne i Skandinavia og skal blant annet opptre i Bergen (10. februar, USF Verftet) og Oslo (11. februar, Spikerboks).

Shontelles hit Impossible har snart 22 millioner treff på Youtube:

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.