Konsert

JOHN OLAV NILSEN & GJENGEN

Ny plate og Norgesturné er på trappene. John Olav Nilsen & Gjengen avslutter turneen på hjemmebane på USF 19 mars. Konserten er allerede utsolgt.

OBS OBS - KONSERTEN ER UTSOLGT!

Support Razika + A laget.

Informasjon fra arrangør Bergen Live:

Gjengen fra Loddefjord har tilbrakt det siste halvåret i studio, men ventetiden er over - ny plate og Norgesturné står for tur! Og, lørdag 19. mars kommer de til sine egne! Stedet er USF Verftet og billetter er i salg fra 17. desember kl. 09 hos Billettservice.no og deres utsalgssteder (Grieghallen, postkontor, Apollon platebutikk m.fl.)

Med de fantastiske konsertene under Bergenfest 2010 fremdeles friskt i minnet kan det være smart å sikre seg billetter allerede nå!

John Olav Nilsen & Gjengen har nytt stor suksess med "For sant til å være godt", og kan se tilbake på fantastiske plateanmeldelser og flere hitsingler. Ikke bare vant de Spellemannspris i rock, men albumet ble også kåret til fjorårets beste utgivelse i de fleste medier.

Og det er ikke bare på innspillinger de skinner, bandet er definitivt også årets ukronede live-konger. John Olav og hans gjeng holder stolt i hevd tradisjonen fra Jokke og The Aller Værste med norskspråklig og ektefølt rock, og står samtidig som en spydspiss for den nye generasjonen. Så har de også i mediene blitt kalt alt fra "en ny start for norsk popmusikk" til "endelig kommer femtemann etter de fire store".

Singelen "Skrekkfilm" får allerede høy rotasjon, og det nye albumet "Det nærmeste du kommer" slippes 7. februar.

Dato: Lørdag 19. mars 2011
Sted: USF Verftet
Dørene åpner: kl 20.00
Konsertstart: kl 21.00
Aldersgrense: 18 år
Billettpris: kr 270 / 225 + avgift
Det ordinære billettsalget starter fredag 17. desember kl 09.00 via Billettservice' utsalgssteder.


OM VERGEORDNING FOR DE UNDER 18 ÅR:
Alle henvendelser om vergeordning rettes til arrangør Bergen Live tilf. 55 21 50 60 eller mail post@bergenlive.no.

Informasjon om vergeordningen på Bergen Lives nettsider her.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.