Dans

TERPSICHORE DANSEKOMPANI

Arrangøren skriver:

"Terpsichore Dansekompani er muligens ukjent for de fleste, da kompaniet ikke har lengre fartstid enn knapt et år.
De to studinene, Astrid Elisabeth Hofstad og Kristina Jarland Gunnarskog tok initiativet til å etablere et etterlengtet tilbud for danselystne studenter her i Bergen, nemlig et dansekompani.
Det første semesteret, våren 2010, bestod kompaniet av en liten gjeng, som trente en gang i uken og som holdt en liten oppvisning på Dansens Dag i mai. Dette semesteret har interessen for kompaniet vært over all forventning. Det ble holdt audition i september og kompaniet består nå av 18 aktive dansere. Kompaniet begynner virkelig å ta form både organisatorisk og uttrykksmessig og nå ønsker vi å markere oss blant den gemene hop ved å sette opp en liten danseforestilling. Dansekompaniet Terpsichore inviterer alle til å komme å se den første forestillingen!

Siden vi har trent sammen i knappe 2 måneder i høst, blir det mer en visning enn en forestilling, da vi har beregnet at lengden blir ca. 15 minutter. Vi tenker å starte kl 19:00 og billetter koster 20 kr."

Terpsichore Dansekompani v/ Astrid Elisabeth Hofstad
dancing.astrid@hotmail.com


 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.