Konsert

NAS + VINNIE & THE VAGABONDS

Rapperen NAS er tilbake i Bergen igjen. 26 mars blir det hiphop av beste slag i Røkeriet USF. NAS er stor, så dette blir nærmest å regne for en intimkonsert!

Nas er utvilsomt en av de 5 største rapperne i historien. Queensbridge-legenden slapp musikkhistoriens råeste debutalbum Illmatic, og fulgte opp med klassikeren It Was Written, har fortsatt å slippe kvalitetsalbum, enten solo eller med henholdsvis The Firm eller Damian Marley. Med sistnevnte laget han magi under fjorårets Hovefestival, og alle som har vært på en konsert med Nas vet at det er ekte hiphop på sitt beste.

Nå er han i studio med folk som Dj Premier, Dr Dre, Kanye West og Swizz Beatz for å gjøre ferdig sitt tiende soloalbum, som skal slippes i løpet av vinteren, og vi gleder oss til å ha legenden tilbake på en scene i Bergen etter at han solgte ut sitt første besøk i 2008, en legendarisk konsert!

Aldersgrense 18 år.

Alle spørsmål om konserten rettes til arrangøren Bergenlive 55 21 50 60 / post@bergenlive.no

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.