Konsert

DUPLEXFESTIVALEN MED HURRA TORPEDO + BARE EGIL BAND + GARTNERLOSJEN + BLACK DEBBATH + MARODER + KONFERANSIER JORUNN LØNNING

Bergenlive gir oss Duplexsirkus igjen, denne gang som 25-årsjubileum og med turnéstart på USF.

Fredag 21. januar starter Duplexfestivalen Norgesturnéen i Bergen og på USF Verftet. Billetter kr 300 / 250 (BT-Kortet og grupper over seks personer) + avgift i salg via Billettservice' utsalgssteder nå!

Dørene åpner kl. 20. Konsertstart ca kl. 21.

Duplex Records har vokst seg fullstendig ut av sine proporsjoner og teller til neste år 25 år i jubilerende alder. Fra å være et stusselig, lite tenåringsforlag som primært ga ut diktsamlingen Økern Fiskebar og noen uoppsatte teaterforestillinger har nå både Norge og resten av verden gjennom 25 år nytt godt av et utømmelig kreativ artisteri fra musikere, lyrikere og skuespillere. Artister som Gartnerlosjen, Black Debbath, Hurra Torpedo og Bare Egil band har vært blant de mest iherdige gledesspredere i miljøer som ellers ikke lett lar seg gripe av kunst.

For å feire de 25 årene de har bak seg, for å dele fra sitt overflødighetshorn og for å møte helt vanlige folk og lære av deres seder og skikker vil de nå foreta en dannelsesreise gjennom grisgrendte strøk av Norges land. De vil besøke fjerne strøk som Trøndelag og Trondheim, industrikapitalismen i Stavanger, middelalderhovedstaden Bergen, hovedstaden Oslo, og Oslos utlagte tarm: Drammen, og ikke minst misjonsfestningen Kristiansand.

I anledningen stikker det internasjonale skraphandlerbandet Hurra Torpedo innom gamlelandet som en del av en av sin evigvarende, globale turné for å bevare verdens hvitevarer. Black Debbath vil reise nye, høyaktuelle samfunnstema til kritisk behandling i sine tungrockmonologer. Bare Egil band gjør sine vare ballader på akustisk vis. Og Gartnerlosjen gjenoppstår på alvor - med ny giv, nyutgitte låter - og i beste Spinal Tap-stil: med ny trommeslager.

Jorunn Lønning vil binde det hele sammen med sitt skattkammer av nasjonalromantisk lyrikk og skranglepopfantene i Maroder tilbyr et innblikk i klassereisen fra korps til rock.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.