Dans

OKTOBERDANS: JAN DECORTE/CAMPO - TANZUNG

Jan Decorte har preget belgisk teater i 30 år, også som TV-kjendis og filmskaper. Han arbeidet i den såkalte "flamske bølgen" fra dens begynnelse på 80-tallet, og er en mester i forenklinger, enten det gjelder å skrelle ned en klassiker til beinet, eller et scenografisk uttrykk til sitt mest virkningsfulle. Hans varemerke er gjentakelsen, som man finner i ritualer, i klassisk gresk teater eller i det japanske Noh - og en dose humor og galskap.

Det belgiske kunstsenteret Campo har nettopp utfordret Jan Decorte til å lage en danseforestilling. Resultatet er Tanzung hvor hver bevegelse er tatt seriøst, ispedd seks kjærlighetsdikt på engelsk om lyst og begjær. Tanzung har premiere i september.

Vises 23 og 24 oktober i Studio USF, kl. 18:00 begge dager.

Se også BIT-Teatergarasjens nettsider
og
Oktoberdans' nettsider


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.