Dans

OKTOBERDANS: HARAKIRI FARMERS - BEAT HOTEL

Harakiri Farmers er et polsk kunstnerkollektiv med base i Krakow. De blander dans, teater og performance under en minimalistisk og humoristisk estetikk. Forestillingen Keret, en koreografert bearbeidelse av Etgar Kerets noveller fikk første pris på Malta Festival 2008. Beat Hotel er inspirert av Beatgenerasjonens litteratur, spesielt av Allen Ginsberg dikt "Kaddish". Kaddish er en tradisjonell jødisk bønn for de døde, og kan forstås som en overgangsrite, et mellomrom av galskap, krig, nostalgi og håp.

Beatgenerasjonens litteratur kan ses som en Kaddish for den amerikanske utopien, og publikum inviteres i Beat Hotel til en slags dødsmesse for vår døende sivilisasjon, skjønt: "Somewhere over the rainbow skies are blue. And the dreams that you dare to dream really do come true".

Se også BIT Teatergarasjens nettsider
og
Oktoberdans' nettsider


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.