Dans

OKTOBERDANS: [MINUS 20] - THE FORK

Kenneth Flak underviser på Danshögskolan og Ballettakademin i Stockholm. I 2007 mottok han en New York Dance and Performance Award for sin tolkning av André Gingras' CYP17, og har turnert med en rekke koreografer blant annet med Dans Design, Richard Siegal and Charlotta Öfverholm.

Han fikk kjempekritikker for Of Gods and driftwood, sist han besøkte Teatergarasjen i 2008. The Fork har urpremiere høsten 2010.

Vises 28 og 29 oktober på Studio USF kl. 18:00 begge dager.

Se også BIT Teatergarasjens nettsider
og
Oktoberdans' nettsider

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.