Teater

MINI MIDI MAXI: TRO, HÅB OG MAGI - TEATER HUND

En forestilling om muligheter. Det er noen som tror på noe, og det er noen som ikke tror på noe.

Det er noen som tror på seg selv og det er noen som ikke tror på seg selv. Det er noen som bare tror, og hva tror du? En varm, humoristisk og ettertenksom forestilling om tre små spørrende mennesker i et stort univers. Dette er en billedrik kavalkade om tro på mange måter, hvor vi fokuserer på alle de magiske muligheter livet er fullt av.

Undervisningsmateriell følger med til skolene, se lenke på gruppens hjemmeside.

Teater Hund bruker humor som arbeidsredskap til å fortelle historier som er gjenkjennelige og samtidig åpner for nye tanker. En raffinert og innsiktsfull framstilling av enkle og vanskelige tema.

Passer for barn 6 år +

Forestillinger
5 november kl. 10:00 og 12:00 ((skoleforestillinger)
6 november kl. 14:00. For alle. Kr. 95, billetter kjøpes ved inngangen.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.