Teater

MINI MIDI MAXI TEATERFESTIVAL: KATTA OG SVINET

I husbussen bor Nossum - et vennlig og rotete trøndersk svin. Så kommer Kattarina.

Vestlandske Teatersenter informerer:

STILLVERK 1 - (Norge) www.stillverk1.no
Teater Visuell ble etablert i Trondheim i 1994. Teaterets grunnlegger og utøver er Annika Udo, utdannet ved Norsk Dukketeater Akademi. Siden 2004 har Teater Visuell disponert den gamle togbygningen 'Stillverk 1' som egen scene - Norges minste teater! Her produseres figurteater for barn, ungdom og voksne. Teater Visuell har representert Norge ved flere teaterfestivaler i både inn- og utland.

"KATTA OG SVINET"
I husbussen bor Nossum, et vennlig rotete trøndersk svin. Han koser seg med å bestemme, oppfinne og samle på saker og ting - helt til den svenske katten Kattarina ankommer. Det går som det må; hun flytter inn og irriterer seg over rotet, han irriterer seg over ryddingen helt til de deler bussen i to. Så begynner de å besøke hverandres halvdel - helt til det egentlig ikke er så stor forskjell mellom dem. Livet består som kjent både av kreativitet og orden.

Alder: 4+, Tid: 45 min
Studio USF
Spilles onsdag 3.november kl 11:00 (barnehager) og 17:00 (åpent for alle).

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.