Konsert

JAZZMATINé: GIG-AKADEMIET - NYE FREMADSTORMENDE STEFFEN GRANLY OG MARTE EBERSON I SAMSPILL MED ETABLERTE JAZZARTISTER

To unge fremadstormende jazzmusikere spiller sammen med to etablerte.

Band 1: Chili Vanilla
Steffen Granly - tuba
Siv Øyunn Kjenstad - slagverk
Synne Sanden - vokal
Featuring: Thomas T. Dahl - gitar

Steffen Granly er førsteårsstudent ved jazzlinjen på Griegakademiet. Han vil presentere seg selv og sin musikk gjennom bandet "Chili Vanilla" som han har sammen med medstudenter på Norges Musikkhøgskole og NTNU. Denne gangen samarbeider han med vår egen supergitarist Thomas Dahl som også underviser på Griegakademiet.

Omtale:
"Chili Vanilla spiller egne låter som befinner seg et eller annet sted mellom jazz, rock og pop.
Steffen, Synne og Siv har forskjellige referanser som til sammen danner soundet i den akustiske trioen som startet opp på jazzlinja på Sund folkehøgskole i 09/10. Musikken varierer fra groovy og sterk til uttrykksfull og lavmælt. Tuba, trommer og vokal er hovedbesetningen, men kalimba og minipiano dukker også opp på konsertene. Låtene forteller historier om både egoistiske drittsekker og Den store kjærligheten... "
Omtale i Dagsavisen: http://www.dagsavisen.no/kultur/musikk/article503284.ece "mens Chili Vanilla etterpå tok kaka for denne medarbeidar. Vokalist Synne Sanden, tubaist Steffen Granly, og trommeslagar og vokalist Siv Øyunn Kjenstad leverte eit sett med tøffe songar og sterkt ensemblespel."
www.myspace.com/chilivanillatrio

Band 2: Marte Eberson Trio
Marte Eberson - tangenter
Mats Mæland Jensen - slagverk
Featuring: Jon Eberson - gitar

Marte Eberson er fjerdeårsstudent ved jazzlinjen på Griegakademiet. Hun er allerede engasjert i mange ulike band og har markert seg som en spennende utøver i flere ulike musikalske sammenhenger. Hun har blant annet vunnet jazzen i sikte med bandet "Lugom Trio" og spiller ellers i bandene "Machine Birds" og "Moonlight Rockets".

Denne gangen samarbeider hun med sin egen far, den kjente gitaristen Jon Eberson.

Jazzmatiné på USF er gratis. Start kl. 15 og slutt ca. kl. 17. Zlle er velkomne. 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.