Kurs

FORFATTERSENTRUM VESTLANDET: SKRIVEKURS MED JAN KJÆRSTAD

Forfattersentrum fortsetter skrivekursene, denne gangen med Jan Kjærstad.

Norsk Forfattersentrum Vest inviterer til skrivekurs for den som trenger startkabler og inspirasjon til egen skriving. På USF denne høsten er det Vigdis Hjort og Jan Kjærstad som deler sine egne erfaringer om det å skrive.

Vigdis Hjort holdt kurs mandag 4. og tirsdag 5. oktober. NEstemanne r Jan Kjærstad som holder kurs mandag 1. november og tirsdag 2. november. Han debuterte i 1980 med novellesamlingen Kloden dreier stille rundt og har siden da etablert seg som en av norsk litteraturs mest anerkjente forfattere.

Påmelding til vest@forfattersentrum.no

Tid: kl. 18 - 22 alle kurskvelder
Sted: Forfattersentrums lokaler på USF, 4 etasje. Inngang dør D.

For mer informasjon, ring Forfattersentrum på tlf. 21 09 57 50.

Pris kr. 1500 pr. kurs pr. deltaker.

Se også Norsk Forfattersentrums nettsted.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.