Konsert

EMERGENZA FESTIVAL - BERGENSFINALE

Tiden er kommet for den store bergensfinalen i rocktalentfestivalen Emergenza. Femten band skal kjempe om platekontrakt og festivaljobber i Europa. Lørdag 20. oktober begynner moroa kl.18 om ettermiddagen og vinneren kåres seks-sju timer etterpå. Lurer du på hva som bobler i rockedammen i Bergen for tiden, så får du svaret her.

ARRANGØREN SKRIVER:
De siste årene har interessen for Emergenza Festival økt enormt rundt om i verden. Dette betyr mer fokus og interesse fra musikkbransjen og bedre muligheter for deltagerne på festivalen. I forbindelse med dette kan festivalen avsløre et nytt samarbeide med flere av de større utendørsfestivalene i Tyskland. Dette gir muligheten til å presentere upcoming band på noen av de største scenene internasjonalt, og alle band som melder seg på Emergenza Festival kommer automatisk i betraktning til disse festival-spots! I tillegg til dette kommer tre nordiske deltagerband fra denne sesongen (2010/2011) å bli tilbudt platekontrakt med et tysk plateselskap! Ved siden av dette er det viktig å ikke glemme at Emergenza Festival gir deltagerne den beste plattformen for å ta musikken og bandet sitt opp på det neste nivå! Mere info og påmelding på www.emergenza.no.

Alle band spiller max 20 min og det er 5 min change over.
Det blir 15 band som spiller i finalen.

Følgende band spiller på USF:

Blackout Dreams
Caprise
Doby Mick
Downfall
Dypfryst
Erase
Goddamn
Lyst!
Master Of Command
Project W
Quavila
Shattered Society
The Bridds
The Eirminators
The Red Haired Temperament

Vinneren spiller i norgesfinalen på Rockefeller.

Billetter kr. 130 selges ved inngangen.

Vergeordning for de under 18 år:

- verge minst 30 år
- en verge kan ha med inn 3 personer under 18 år
- vergeavtale utfylles i inngangen

Kontakt arrangøren for alle henvendelser angående arrangementet: Arne Garvik tlf. 959 43 483

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.