Konsert

EKKOFEST: CASIOKIDS HUFFLE + LINE IRA + LO FI FNK + HENNING OG HÅVARD

FORSLAG TIL HELAFTEN:

Kl. 19:00: Utstillingsåpning KASSETT
Kl. 19:00: Live kassettmusikk i Knudsen & Træens bil (3 personer på hver biltur som varer i 30 minutter)
Kl. 21:30: Casiokids "Shuffle", starter presis/dørene lukke

Kl. 22:15: ira ira er enkvinnesprosjektet til Line Ira, tidligere kjent som DJ og bookingansvarlig for indieklubbkonseptet Indiegranskauen. Siden høsten 2008 har ira ira etablert seg som en av de viktigste arrangørene av indiekonserter i Bergen. I februar 2010 mottok Line selveste hedersprisen under Bergenprisen 2009, for sin uvurderlige innsats for Bergens konsertliv. Hun har siden starten fått band og artister til byen som uten initiativ fra aktører som ira ira ikke ville vært mulig å oppleve i Bergen. Noen av bandene og artistene hun har presentert de siste to årene inkluderer: Owen Pallett, Health, The Dodos, The Antlers, Caribou, Bear in Heaven, Basia Bulat og Zola Jesus.
Kl. 23:00: Lo-fi-fnk
Kl. 24:00: Henning og Håvard
Kl. 02:00: Slutt


 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.