Konsert

DUO CONCEPTIONS

Arrangøren informerer:

"Duo conceptions er en spennende ny duo fra Bergen som består av saksofonisten, fløytisten og låtskriveren Pia Tømmernes og bassisten, sangeren og lydimprovisatøren Peter Harald Sæverud. Begge bruker stemmen sin, og de har utviklet en helt egenartet stil de siste årene. De skriver og arrangerer all musikken selv, og i mars 2010 gav de ut sin første CD. Musikken deres består av musikalske elementer fra jazz, elektronikk, folkemusikk og improvisasjon. De prøver hele tiden å eksperimentere med duoformatet, og de utvikler seg stadig nye veier. På denne konserten presenterer de en del nytt låtmateriale, i tillegg til det som de har gitt ut på plate i år."

Studio USF 7. oktober. Dørene åpner kl. 19:30. Konsertstart kl. 20:00.
Billetter, kr. 100, selges ved inngangen.

Studio USF er i tredje etasje på USF.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.