Utstilling

B-OPEN: UTSTILLINGEN KASSETT ER ÅPEN TIL KL. 21

Lydgalleriet presenterer "KASSETT i samarbeid med Ekko kl. 18 - 21 i Lydgalleriets visningsrom på USF. Gratis.

KASSETT - EN UTSTILLING MED MUSIKKULTURHISTORISK BÅNDSUS

C 60 eller C 90? Lydgalleriet og Ekko samarbeider om denne utstillingen med kassett i sentrum.

Utstillingen tar for seg tape-kulturen på 80- og 90-tallet som fenomen.

Lenge før internettet gjorde det enkelt å dele musikk, var kassetten det viktigste mediet for utveksling av undergrunnsmusikk. Tape-trading var svært utbredt i mange undergrunnsmiljøer og satte mennesker fra hele verden i kontakt med hverandre gjennom felles musikkinteresse.

Gjennom lyd, samleobjekter og relikvier forteller KASSETT historien om noen av disse miljøene og lar publikum erfare lyden som lå til grunn for lidenskapen.

En av Norges mest profilerte tape-tradere, Lasse Marhaug, har satt sammen en samlekassett med bidrag fra de viktigste norske musikerne fra denne epoken.

Kassetten kommer i et opplag på 300 og vil være til salgs under utstillingsperioden.

Vises i perioden 15 oktober - 14 november i Lygalleriet og Ekko sitt visningsrom på USF. Inngang i første etasje fra USF-plassen. Se etter skilt.

Se også
www.lassemarhaug.no
www.lydgalleriet.no
www.ekkofest.no

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.