Kunst

B-OPEN: CINEMA B-OPEN

Lørdag 30 oktober og søndag 31 oktober:
Cinema B-open kl. 13 -17 begge dager. Gratis adgang.

Visningene er
"Growling infinity", Agnes Nedregård, 2 min.
"BEGGE DØRER SKAL VÆRE OPEN I SOMMERHALVÅRET", Gøril Wallin, 2 min.
"Random constellation drawings", Julie Lillelien Porter, 2 min.
"Red circles", Bjørg Taranger, 2 min.
"Small house", Trudi Jaeger, 2 min.
"Hollow void", Kjersti Sundland, 5 min.

Pause 5 min.

"Untitled (mais 68?)", Camilla Haukedal, 2 min.
"JGS", Kjetil Kausland, 5 min.
"Interference", Robert Alda, 2 min 30 sek.
"Her", Thora Solveig Bergsteinsdottir, 4 min 16 sek.
"Liquidity trap", Termodress, 4 min.
"Dreamscape", Line Hvoslef, 9 min.
Pause 10 min.
På monitor:
"Konstruktionsvideon", Jacqueline Forzelius, 3 min 31 sek (loop). Programmet vises fire ganger fra 13-17 både lørdag 30. og søndag 31.oktober, og starter hver hele time. Video vises også kontinuerlig på monitor i Cinemateket.

Velkommen til B-Open på USF. Kafé Kippers er åpen og byr på god lunsj, god kaffe, god vin og god middag.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.