Film

UNGFILM: SKI-DOKUMENTAREN SE VEST + PINK ROBOTS

Det nyeste tilskuddet til filmfestivalene i Bergen er UNGfilm. Festivalen for ungdom som vil se og lage film, og som presenterer gode filmer laget av andre unge mennesker.

Staben til Ung Film jobber hektisk for tiden, og brikkene i puslespillet begynner endelig å falle på plass. Vi har nå gleden av å offentliggjøre festivalens første event: premieren til skidokumentaren "Se Vest" Dette blir ikke en hvilken som helst filmpremiere - Ung Film bytter ut den tradisjonelle kinosalen med det røffe konsertlokalet Røkeriet på USF Verftet.

"Se Vest" er en skidokumentar som forteller historien om sesongen til... seks lovende, unge kjørere, som enda ikke har hatt sitt gjennombrudd. Gjennom en hel sesong dokumenterer Airtime Productions med Andreas Johannesen i spissen, kjørere som på landsbasis er relativt ukjente, men likevel presterer på utrolig høyt nivå. Det fokuseres på hver enkelt person, hva som gir dem gleden ved å stå på ski og hvordan de bruker sesongen til å utvikle seg. "Se Vest" dokumenterer oppturer og nedturer - seks unike kjørere som pusher hverandres- og egne grenser til det ytterste. Dette er en inspirerende fortelling - en dokumenter utenom det vanlige, fortalt gjennom en imponerende produksjon, av kjørere som ikke lar seg stoppe...

Fredag 3. september vil det arrangeres to parallelle premierer av filmen, på USF Verftet: Den første begynner 18.00 i Cinemateket, med introduksjon fra regissøren og noen av kjørerne.

Den andre premieren vil ha 18 års aldersgrense (husk legitimasjon!), og finne sted i det store konsertlokalet Røkeriet. Dørene vil åpne klokken 20.30. Etter filmvisningen i Røkeriet vil The Pink Robots gå på scenen, før DJ Sigurd Lauritzen vil gjøre festen komplett...

Det eneste som kreves for å komme inn på visningen, er et festivalpass (100 kr) eller et dagspass (40 kr) som er å få kjøpt i døren.

Grunnet relativt begrenset kapasitet gjør vi det mulig å skrive seg opp på en liste for å sikre seg plass på premieren. Send en epost til sevest@ungfilm.no med fult navn. Ønsker du å reservere plass på under-18-visningen, merk mailen med "C". Ønsker du å reservere plass på over-18-visningen, merk mailen med "R".

Ikke gå glipp av seminaret med Airtime Productions klokken 13.30 lørdag 5. september! Her vil Andreas Johannesen, samt enkelte kjørere og produksjonsmedlemmer fortelle om prosessen med filmen.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.