Film

UNGFILM: KORTFILMER

Ungfilm viser kortfilmer i Cinemateket fra kl. 18:00.

Kortfilmprogrammet har hele 35 filmer som vises under festivalen. Det er stor bredde i både tematikk, sjanger og nasjonalitet. Filmene er laget av både 11-åringer og 25-åringer. Programgruppen skryter av kvaliteten og anbefaler å se så mange filmer som mulig.
Se www.ungfilm.no for detaljert program.

Filmene som vises torsdag 2. september er
- Kontakt, av Anders Øvergaard (22). Science fiction, 20 min.
- A gift for Valentina, av Achtung Video-gruppen (24). Eksperimentelt, 6 min.
- I love Lucy, av Colin Kennedy. Skottland, komedie.
- Som far så sønn, av Martin Klim Kyllingmark (22). Norsk dokumentar. 5 min.
- Du ritar fult, av Victor Danell (21). Sverige, drama. 6 min.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.