Film

UNGFILM FESTIVALKAFE OG SOFADIALOG

Etter en lang dag med seminarer og workshops i Studio USF er det klart for festivalkafé og sofadialoger igjen.

Denne kvelden er temaet NORSK FILMS FREMTID.
Den evige debatten kanskje, men siden flere av dem som er i Bergen og som deltar på festivalen faktisk er deler av norsk films fremtid, benyttes anledningen til å diskutere hva som trengs av De Unge. Finnes det håp for norsk film?

Se www.ungfilm.no for detaljert program under festivalen.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.