Konsert

THE WOMBATS + TEAM ME + ANGRY WASPS

The Wombats er et britisk band som høster lovprisninger og utløser dansing, allsang og high spirits på konsertene. Beatlemania, sier noen. Hør selv, på USF 22. mars. To supportband blir det i tillegg - Team Me og Angrywasps. GRATISSJANSE: Få gjestelisteplass til konserten - se facebooksiden vår.

Det britiske bandet med bassist fra Elverum byr på fengende refrenger og supersingelen "Let's Dance To Joy Division". De har blitt beskrevet som et band som klarer å trekke inn alle essensielle særtrekk ved britisk rock og formidle det ut igjen med en utrolig energi og sjarm. De spiller rock som kan (må) danses til og kommer snart med ny plate.

Da de spilte på Hovefestivalen i 2008 trillet VG en 6er på terningen. Da de spilte på Hulen sist de var i Bergen var det utsolgt hus. Nå får litt flere sjansen til å oppleve dem, Stageway har booket dem inn på Røkeriet USF 22. mars.

The Wombats websider

The Wombats på Myspace 

Supportband:
Team Me + Angry Wasps

Dørene åpner kl. 20:00. Konsertststart ca kl. 21:00.


GRATISSJANSEN! Vi trekker fire gjestelisteplasser til konserten med Wombats den 22. mars på USF. Spørsmål: Wombats er et britisk band, men hvor kommer bassisten fra? Send svar på MAIL innen fredag 18 mars kl. 12 til informasjon@usf.no og du er med i trekningen.NB: Dato flyttet fra 4 februar til 22 mars.
Kjøpte billetter gjelder. Kontakt arrangør ved spørsmål.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.