Konsert

OJOS DE BRUJO + BEADY BELLE

Byen bobler av musikk fra alle verdenshjørner i disse dager. På USF blir det dobbeltkonsert 23. oktober: Ojos de Brujo + Beady Belle.

Billetter: Kr 330 (280 medlemmer av Bergen Jazzforum, studenter og BT-kort).

OJOS DE BRUJO
Det spanske kollektivet Ojos de Brujo er blitt synonymt med lyden av Barcelona i et nytt årtusen. Oktetten har krysset flamenco og katalansk rumba med elektronika, hip-hop og reggae. De siste årene har det dukket opp en hær av kopiister, men dette er altså originalen. Fjorårets headliner på Oslo World Music Festival har besøkt Bergen to ganger før og gjort seg bemerket verden over med en konsertpakke ingen kan gjøre etter dem. Så ta gjerne fram igjen grillhanskene fra i sommer, for dette blir brennhett.

Ojos de Brujo nyeste singel og video her

Ojos de Brujo nettsider her

Ojos de Brujo på Youtube her

og her

Beady Belle
Norske Beady Belle har blitt hyllet både nasjonalt og internasjonalt siden debutalbumet fra 2001. “Home” ble en av Universals internasjonale storsatsninger og bandet har siden hatt hele verden som arbeidsområde. De har blant annet turnert med Jamie Cullum etter at han oppsøkte bandet og presenterte seg som deres største fan. Flere internasjonale stjerner har erklært seg som lidenskaplige tilhengere, bl.a. India Arie som bidrar på deres fjerde album. I løpet av september slipper de sitt femte album og allerede 23. oktober kommer de til Bergen!

Beady Belles nettsider her

Beady Belle på Youtube her

og her

Konserten presenteres av Bergen Jazzforum og Bergen Internasjonale Musikkfestival.

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.