Konsert

NY MUSIKK: VANILLA RIOT

Vanilla Riot fikk navnet sitt fra en emobandnavn generator, og har ikke sett seg tilbake siden.

Den internasjonale trioen, basert i Amsterdam, har i flere år vandret uredde i jazzens, rockens og samtidsmusikkens terreng, og er for tiden travelt opptatt i musikksjangrenes periferi med å kombinere akustiske og elektroniske lydkilder på en enestående måte.

Publikum blir geleidet gjennom et improvisert kosmos av spastiske trommer, buldrende bass, singlende bitknusing og millisekunds rytmeangrep med klarinetten som melodisk kompass og interaktive geometriske videoprojeksjoner som abstrakt historieforteller både foran og bak scenen.

Vanilla Riot er
Roel Van Doorn - kamera og videoprojeksjoner/programmering
Bostjan Simon - klarinett/MAX MSP
Onno Govaert - trommer
Stephan Meidell - gitar/bass/elektronikk


www.vanillariot.com

Vanilla Riot på Myspace


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.