Konsert

BIGBANG NB: UTSOLGT!

For fjerde år på rad vil Bigbang sørge for førjulstemning i rockens tegn i Bergen. Som ett av våre største rockeband leverer de alltid forrykende konserter. Bergen Live er vertskap og det skjer på Røkeriet USF 16 desember.

Konserten er utsolgt. Uavhentede billetter selges konsertdagen på Billettservice sine utsalgssteder. Se arrangørens nettsider.

Øystein Greni & co. er fortsatt aktuelle med fjorårets "Edendale" som fikk en femmer i Dagsavisen: "sårt og stort".

Bigbang har gitt ut 10 album siden starten tidlig på 90-tallet og de fire siste har alle inntatt 1. plass på VG-listen over landets mest solgte album. Deres siste album "Edendale" tilbrakte hele 22 uker på VG-listen etter utgivelsen i mars 2009.

Bandet er helt klart inspirert av rockens gullalder på 60- og 70-tallet, særlig referansene til Rolling Stones, Led Zeppelin og slepen amerikansk vestkyst-rock er tydelige.

Bigbang har hatt en mildt sagt skiftende besetning. Grunnlegger og ubestridt frontfigur Øystein Greni (gitar, vokal) har for tiden med seg Nikolai Eilertsen (bass/vokal) og Olaf Olsen (trommer/vokal) i bandet. Ambisjonene er store, og bandet er delvis bosatt i USA for en tid for å prøve lykken i det forjettede landet.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.