Film

BERGEN ANIMASJONSFESTIVAL: VESTNORSK KORTFILMPROGRAM

BAF vier et helt program til animerte filmer fra Vestlandet for å fokusere på det enorme talentet og den tøylesløse kreativiteten som har sitt utspring vest for fjellene. Det vestnorske kortfilmprogrammet domineres ofte av talentfulle studenter fra utdanningsinstitusjoner som Noroff Instituttet og Høgskolen i Volda og vi gleder oss til å kunne presentere deres siste produksjoner også i år.

Konkret program med titler og regissører kunngjøres på nett og på plakater før visningen. La ikke sjansen gå fra deg til å se det beste animerte fra vest!

Følg med på arrangørens nettsider for detaljert program.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.