Film

BERGEN ANIMASJONSFESTIVAL: NORSK KORTFILMKONKURRANSE

Det norske kortfilmprogrammet skal vise kremen av animasjon som er produsert i Norge det siste året. BAF viser en variert gruppe filmer i år, både med hensyn til stil, lengde og genre. Konkurransen representerer den store bredden som finnes i animasjonsmiljøet i Norge i dag. Vinneren belønnes med den særdeles høythengende Stromboliprisen og 2500 norske kroner.

Endelig oversikt over filmene og deltakerne kommer snart.
Følg med på arrangørens nettside her.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.