Film

BERGEN ANIMASJONSFESTIVAL: DESPICABLE ME - NORGESPREMIERE

Når en busslast med turister stopper foran den store pyramiden Giza i Egypt, faller en uheldig gutt ved navn Justin rett på pyramiden og oppdager til alles forskrekkelse at pyramiden har blitt stjålet og erstattet av en oppblåsbar kopi. Nyheten om tyveriet sjokkerer og undrer en hel verden.

Videre; i en lykkelig forstad med hvite stakittgjerder og blomstrende rosebusker ligger et svart hus omringet av en død plen. Utenfor naboenes bedrevitende gjemmer det seg et kollosalt, hemmelig gjemmested. Omringet av en liten hær av gule, skjønne Minions finner vi Gru som planlegger det største tyveriet i verdenshistorien.

Gru skal stjele månen (ja, månen!) og Gru elsker alt som er slemt.

Bevæpnet med krympestråler, frysestråler og kampklare fartøy på land og i luften, utsletter han alle som prøver å stoppe han. Det vil si, helt til dagen han møter den sterke viljen til tre små foreldreløse jenter som oppdager noe noen andre i hele verden aldri før har sett: en potensiell Pappa. Verdens største skurk har akkurat møtt sin største utfordring: tre jenter med navn Margo, Edith og Agnes. Kanskje kan ting ende godt alikevel?

Fra produsenten av Istid 2 og Horton redder en Hvem? kommer nå Universal Pictures' Illumination Entertainment med en ny gledesspreder av dimensjoner. I rollende finner vi blant annet Steve Carell og Julie Andrews som gjør flotte prestasjoner med spennende aksenter.

Despicable Me har gått sin seiersgang på amerianske kinoer i hele sommer. Bergen Animasjonsfestival prensenterer med denne førpremieren en gylden mulighet til å være først ute med det aller nyeste - vi viser Despicable Me en god måned før den kommer på kino. Velbekomme!

Despicable Me. USA, 2010. Regi: Pierre Coffin og Chris Renauld. Engelsk tale, utekstet. 1t 35min

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.