Film

BERGEN ANIMASJONSFESTIVAL: ANIMASJONSVERKSTED FOR BARN

Lag din egen film. BAF inviterer barn i alle aldre til animasjonsverksted på Cinemateket USF.

I løpet av et par timer lar vi barna lage sine egne animasjonsfilmer ved hjelp av enkel teknikk. Hvert deltaker får en strimmel svartsladd, film dekket med svart materiale som ikke slipper lyset igjennom. Så skraper man et bilde i hver filmrute og gjentar det mange nok ganger til at illusjonen av bevegelse skapes når flere bilder vises fort etter hver andre. Til slutt vises det ferdige resultatet på det store lerret.

Arrangementet er åpent for alle, men barn under ungdomskolealder bør ha foreldre med seg for å gi en hjelpende hånd.

Pris kr. 40,-. Kurset ledes av Bjørn Bugge og varer i to timer.
 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.