Konsert

LISSIE - support Sgt. Petter

Stageway presenterer Lissie på USF Verftet:
"Er det en dame vi har troen på så er det Lissie. Denne damen fortjener å nå ut til det norske folk, og det norske folk kommer til å elske det. Lissie har en fantastisk stemme, og synger en blanding av country og folkaktig blues.
Lissie kommer opprinnelig fra USA, nærmere bestemt Rock Island - Illinois. Hun har spilt inn platen med Jacquire King (Kings Of Leon), og albumet er spekket med sterke låter. Første singelen hennes "In Sleep" ble øyeblikkelig B-listet på NRK p3, og singel nummer to "When I'm Alone" går til radio i disse dager.

Lissie får "Lady GaGa" sin "Bad Romance" til å høres ut som en Patti Smith klassiker, og har mer sjel i stemmen enn 20 godt voksne menn som ikke har gjort annet enn å drikke whiskey, røyke og fortelle røverhistorier.

Artisten vi snakker om spilte på årets Slottsfjellfestival og ble belønnet med terningkast 6 for konserten! Hun ble øyeblikkelig playlistet hos NRK p3 med låten "In Sleep" og er en favoritt hos blant annet Lydverketredaksjonen.

Noe av det som er blitt sagt om Lissie i det store utland:

"Band Of Horses endorsed freckle-nosed country-pop from the mid-west via California. Fuelled by tequila, tomato juice and a broken heart." - BBC Newsbeat

"Lissie has the voice, the songs and the image to be huge in 2010...  A talent way too big for just one canyon." - Sunday Times

"One of the year's true finds, Lissie maintains the flame for the true rebel country spirit with her finely-etched songs and smokey vocals" - The Mirror

"Lissie draws comparisons to Stevie Nicks and Chrissie Hynde, but is also able to transcend the past to become a present day icon for lovers of both blues, folk, and country." - Q Magazine

Lenke til gjestelisten på Facebook her.

Lissie på Youtube:

"When I'm alone"

"Wedding Bells"

Lissie official website

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.