Konsert

LARS VAULAR

Lars Vaular og venner på scenen i Røkeriet USF 24. september

BERGENLIVE PRESENTERER:

For et år 2010 har vært for Lars Vaular. Det startet med et smell under By:Larm i Oslo med to konserter som fikk et samlet musikk-Norge til å gå fullstendig av skaftet. Singelen "Rett Opp Og Ned" ble allemannseie. Dette ble lynkjapt fulgt opp med den låtene "Gi meg noe bass" og "Kem skjøt Siv Jensen".

"Rett opp og ned" har nå solgt platina i Norge. Albumet "Helt om natt, helt om dagen", som kom i mai, har solgt 10.000 enheter over disk i Norge. To formidable prestasjoner når man vet at kjernepublikummet til Vaular er ungdom som bruker, og lagrer musikk på en helt annen måte enn det et mer tradisjonelt, platekjøpende publikum gjorde for kun noen få år tilbake. Akkurat dette er noe av det som er så fascinerende med artisten Lars Vaular. Han behersker de nye mediene på en helt enestående måte. Søker man opp Åsanes store sønn på Google, er bloggen hans det første man treffer på, og det er her han har styrt karrieren og sluppet det meste av låter den siste tiden.

Etter å ha gjort alle festivaler som er verdt å nevne, med Hove og Træna som absolutte høydepunkt, pakker Lars kofferten og tar med seg noen av sine beste kolleger i den norske hip hop-familien for å gjøre det som blir den mest organiserte og konsentrerte hip hop-turneen som noensinne er gjort i Norge. Hva er mer naturlig enn å starte turneen i Bergen?

Sted: USF Verftet
Dato & tid: Fredag 24. September kl 22.00
Billetter kr 250 / 225 + avgift
Aldersgrense 18 år

BILLETTSALGET STARTER LØRDAG 14 AUGUST KL. 10:00 VIA BILLETTSERVICE.NO OG UTSALGSSTEDENE

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.