Teater

GETTING SPIRITUAL WITH MR. VADER - LEO PRESTON, BRUCE KILMER AND THE WIRELESS BAND

Entertaining, yet profound. Whacky, yet sincere!

Leo Preston skriver: "Inspirert av forskjellige prosjekter og seminarer som alle har fokusert på globalisering/anti-globalisering er Getting Spiritual With Mr. Vader basert på en abstrakt målsetning om å skape en logo som kan inspirere til en ny positiv Zeitgeist!

"The creation of identities has become a science in which corporations invest billions. Imagine a logo that could communicate all the richness and diversity of a human individual...".

Sterke stilistiske referanser til syttitallet og den legendariske Mr. Vader kombineres med referanser til i dag, og skaper med dette et mangfoldig univers av assosiasjoner.

"Sammen med det mer abstrakte materialet finnes historien om hvordan jeg etablerte Kunsthuset Wrap i Bergen (med Veronica R. Thorseth). Det kreative knutepunktet for livet mitt de siste 10 årene".

Enterttaining, yet profound. Whacky, yet sincere!"

Getting Spiritual på Youtube her.

Forestillingen vises søndag 15. august kl. 15:00 og kl. 20:00 på Studio USF.
Billetter kr. 100, kjøpes ved inngangen.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.